ESN Zlin (Erasmus Student Network) každoročně pořádá tzv. Welcome Week. Tento rok nebyl výjimkou i skrze veškeré restrikce.

O co jde?

Welcome Week je akce organizovaná ESN Zlin ve spolupráci s Mezinárodním oddělením UTB a je určena pro zahraniční studenty.

Welcome Week spočívá v účasti na jednotlivých akcích, které se konají v průběhu 1 týdne, ať už se jedná o poznávání města, účast na volnočasových aktivitách nebo soutěžení o nejlepší prezentaci své země. Na konci týdne by pak studenti měli znát Zlín i pozpátku a navážou spoustu nových přátelství.

Soutěž v prezentování zemí studentů měla být zprvu zrušena vzhledem k aktuální situaci a koronavirovým opatřením. Nicméně se nakonec nic rušit nemuselo a prezentace budou probíhat online formou! Pro vítěze prezentací má ESN Zlín připravenou malou odměnu. Čím více účastníků, tím větší zábava!

Tento rok  Welcome Week proběhl trochu jinou formou, než je běžné. Nicméně Welcome Week už je na změny zvyklý a zakládá si na tom, že rok co rok není stejný. Organizátoři se snaží každý rok udělat Welocme Week výjimečným a neustále přicházejí s novými nápady.

Pro lepší představu jak takový Welcome Week vypadá, přikládáme fotky z letošní akce:

Jednou z aktivit Welcome Week je například venčení psů z místního útulku Vršava.

Další aktivitou může být například piknik:

K správnému poznávání Zlína a okolí určitě nesmí chybět výlety:

Tak co, přidáš se taky?

Sharing is caring!

Skip to content