Vikingy, Zaklínače, Griffinovi, Teorii velkého třesku a Jak jsem poznal vaši matku máte za sebou a už nevíte, co dál?

Máme pro vás pár nových seriálových tipů, které vyšly v poslední době a stojí za to je zkouknout:

Pro fanoušky akčních komedií s trochou superhrdinství doporučujeme rozhodně The Boys. Seriál má prozatím dvě sezóny, nicméně třetí série se chystá v již brzy v příštím roce.

Seriál je adaptován z komiksové předlohy (součást DC Comics Universe) stejného názvu a vytvořen hercem a režisérem Sethem Rogenem, je zasazen do alternativního vesmíru, kde jednotlivci obdaření supermocí jsou uznáváni širokou veřejností jako superhrdinové. Tyto superhrdiny vlastní silná společnost Vought International, která je prodává a zpeněžuje. Tito superhrdinové se ve svém osobním životě chovají arogantně a rádi zneužívají svoje superschopnosti. Seriál sleduje primárně dvě skupiny: Sedm, neboli přední tým superhrdinů Vought International a skupinu viligantů The Boys, která se snaží zničit tyto zkorumpované superhrdiny. Skupina The Boys je vedena Billym Butcherem (Karl Urban), který nenávidí všechny superhrdiny a skupina Sedm je vedena egoistickým a nestabilním Homelanderem (Antony Starr). (ČSFD)

Ratchedová

Jestli máte chuť na psychologické thriller drama, tak by vám neměl uniknout seriál Ratchedová, od scénáristy American Horror Story – Ryana Murphyho.

Ratched je napínavý dramatický seriál, který vypráví příběh o původu sestry Mildred Ratchedové, která pracuje v ústavu pro choromyslné. V roce 1947 přijíždí Mildred do severní Kalifornie hledat zaměstnání v přední psychiatrické léčebně, kde se začali provádět nové a znepokojivé experimenty v souvislostí jak vyléčit lidskou mysl. Na tajné misi se Mildred prezentuje jako dokonalý obraz toho, čím by měla být oddaná zdravotní sestra, ale postupem času, jak začíná pronikat do systému péče o duševní zdraví a do myslí pacientů, Mildred začíná být v rozporu s temnotou, která již dlouho doutnala uvnitř a odhaluje, že skutečné příšery jsou stvořeny, nikoli narozeny.
(Netflix)

 

Good Omens

Pokud Ratched nebo The Boys není pro vás nebo jste to již zhlédli, dalším doporučením pro vás je jednoznačně Good Omens. Good Omens je americko-britský fantasy seriál podle předlohy románu Dobrá Znamení od spisovatelů Neila Gaimana a Terryho Pratchetta.

Blíží se konec světa. Armády Dobra a Zla se shromáždily, vynořila se Atlantida, všude to vře, čtyři jezdci apokalypsy jsou připraveni vyjet. Vše se zdá být předurčeno ke svému konci. Anděl Azirafal (Michael Sheen) a démon Crowley (David Tennant) žijí na Zemi mezi smrtelníky již od Počátku a za tu dobu si na svůj životní styl zvykli, tedy zpráva o blížícím se Konci je příliš nepotěší. Kdyby jen nezašantročili nově zrozeného Antikrista, pak by možná ještě byl čas zvrátit Osud…(ČSFD)

Altered Carbon

Naopak jestli jste fanoušky sci-fi, tak byste rozhodně měli zvážit Altered Carbon (v překladu se uvádí jako Půjčovna Masa), který vás zaručeně upoutá svým originálním příběhem a také má dvě série. Do budoucnosti třetí série naplánovaná není.

Bývalý člen elitního týmu Vyslanců se po 250 letech probouzí ve 24. století v novém těle, aby vyřešil vraždu jednoho z nejbohatších mužů tohoto nového světa. Pokud uspěje, určí si svou budoucnost, a pokud selže, dá životu navždy sbohem.(Edna)

 Castlevania

Poslední seriál, který stojí za to zhlédnout z našeho seznamu by měl být podle nás seriál Castlevania. Rozhodně se nenechte zmást jeho vzhledem, ačkoliv Castlevania je kreslená, to nutně nemusí hned znamenat, že je to pohádka. Popravdě, tohle má daleko od klasické pohádky.

Na motivy stejnojmenné hry Castlevania od společnosti Konami k nám přichází horrorový, akční a dobrodružný seriál, který sleduje osudy Trevora Belmonta, Syphy Belnades a Alucarda. Ti chrání Valašsko před Drákulou a jeho poskoky.

Poté, co byla žena upíra Drákuly obviněna a upálena za čarodějnictví, prohlásil hrabě Drákula, že lidé Valašska zaplatí svými životy. Vyvolal armádu démonů, která obsadila zem a donutila lidi žít ve strachu a nedůvěře. Proti silám Hraběte Drákuly se postaví vyvržený lovec monster Trevor Belmont. Při boji mu pomáhají kouzelnice Sypha Belnades a Drákulův křížený syn Alucard.(Wiki)

Snad jsme vám dali alespoň trochu inspirace a rozhodně se neprožijete pandemii v totální nudě.

Sharing is caring!

Skip to content