“Zima přichází.” motto slavného rodu Starků z Her o Trůny, které nám napovídá, že podzim už je pomalu u konce a my se můžeme začít připravovat na nastávající zdlouhavé zimní večery. Ba co hůř, ještě k tomu v pandemii!

Nicméně jsme si pro vás, kteří se rádi na něco podíváte, připravili seznam filmů, které vyšly v posledním roce a stojí za to je vidět. Ať už sklouznete k akci s Thorem nebo do paralelních světů se Spider-Manem či do války o Anglii, nudit se určitě nebudete.

 Vyproštění

Začneme u milovníky akčních filmů anebo prostě pokud byste rádi nějakou akci s hvězdným obsazením. Vyproštění je film pro vás. Hlavního protagonistu si zahrál samotný Thor (Chris Hemsworth), který se jako neohrožený žoldák pouští do nejnebezpečnější mise své kariéry. Má zločineckému bossovi zachránit uneseného syna. (Netflix)

 

Neviditelný

Po akčním filmu či čistě jen proto, že jste milovníkem hororů se můžete pustit do hororové novinky Neviditelný. Kde se neviditelný maniak vrací zpět, aby mohl terorizovat svoji expartnerku Cecilii (Elisabeth Moss). (Amazon Prime)

Hubieho Halloween

Po hororu si můžete dát trochu oddech u komedie Hubieho Halloween, kde hlavní roli hraje Adam Sandler, který jako dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Spider-Man: Paralelní světy

Phil Lord a Chris Miller, tvůrci hitů Lego příběh a 21 Jump Street spojili svůj um a talent, aby divákům představili dosud nepoznaný svět Spider-Mana v přelomovém a unikátním vizuálním stylu. Spider-Man: Paralelní světy představí dospívajícího chlapce z Brooklynu Milese Moralese a nekonečné možnosti Paralelních světů, kde je víc než jen jeden maskovaný hrdina. (ČSFD)

 

Král

Pokud vás zajímají historické filmy, tak i pro vás máme jedno doporučení. Historické, válečné drama Král, představuje neposlušného prince Hala, jež nastoupí po otcově smrti na anglický trůn a musí zvládat palácové intriky, zděděnou válku a celkový chaos. (Netflix)

Doufáme, že tak jako nám vám filmy pomohly zpříjemnit si volný čas v tomto období, kde je ho možná pro některé až trochu moc.

Sharing is caring!

Skip to content